Nagy előny a saját szerkesztő felület a weboldal készítés e nélkül elképzelhetetlen

Nagy előny a saját szerkesztő felület a weboldal készítés e nélkül elképzelhetetlen

A weboldal készítés minden vállalkozás életében az egyik legfontosabb lépés. De mi történik a honlappal a weboldal készítés után? Hogyan tudjuk a későbbiekben módosítani az árakat, hogyan tudunk újabb tartalmakat feltölteni, vagy letörölni azt, ami már nem aktuális? Ezekre a kérdésekre már a weboldal készítés első szakaszában ajánlott gondolni. Egy bizonyos havidíj, vagy alkalmankénti költség ellenében elvégezheti számunkra az a cég is, amelyet a weboldal készítés feladatával megbíztunk, de akár másik cégi is szóba jöhet, amennyiben a forráskód 100%-ban át lett adva, és nincs röghöz kötöttség.

A kis és középvállalkozók esetében azonban a közvetlen hozzáférés jelenti leggyakrabban a kézenfekvő megoldást. Ilyen esetekben, már a weboldal készítés tervezésénél érdemes olyan céget választani, mely saját szerkesztőfelületet biztosít a megrendelő számára. Fontos továbbá, hogy ez a szerkesztőfelület egyszerűen kezelhető legyen, és a weboldal készítés feladatával megbízott cég a szerkesztőfelület használatának betanítását is vállalja.

Az Adnet Media egy olyan rendszert fejlesztett ki, mely a weboldal készítés folyamatának lezártával egy egyszerűen és kényelmesen használható szerkesztőfelületet biztosít a honlap tulajdonosának. Ez a felület lehetővé teszi az olyan tartalmi, és szerkezetbeli módosításokat, melyek a weboldal készítés során nem voltak igényelve. Egy jól kialakított szerkesztőfelület használatát az új honlap tulajdonosa akár egyetlen óra alatt elsajátíthatja. Ha tehát ilyen rendszert választunk, akkor nem kell tartani a weboldal készítés után felmerülő apró módosítások okozta komplikációktól.