Villamos biztonsági felülvizsgáló

(régi Érintésvédelmi és Erősáramú berendezések felülvizsgálója képzés összevonva) jogszabály alapján szervezett hatósági képesítő képzés Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002159 Hatósági engedélyszám: BP/0102/1449-3/2021.

Képzés kezdésének részletei:

Képzés kezdetének időpontja: 2024. július 27.

Jelentkezési határidő: 2024. július 16.

Beiratkozás napja: 2024. július 16. 13:30, személyesen irodánkban

Képzés helyszíne: 1119 Budapest, Fehérvári út 83.

Képzés napja:
Az első (07.27. szombat 8:00-16:00) 
és utolsó (09.14.. szombat, 8:00-16:00) képzési alkalom személyes jelenléttel
a többi alkalom szombatonként 08:00-tól ONLINE.

Képzés óraszáma: most még 64 óra

Képzés díja: garantáltan a tavalyi áron 150.000 Ft, mely tartalmazza a 15.000 Ft-os tankönyv díját és egyéb segédanyagokat 

Magánszemélyeknek részletfizetés biztosított, 2×75.000 Ft

Vizsgadíj: 18.000 Ft

A képzésbe való bekapcsolódás és részvétel feltételei:

A jelentkezők alsó korhatára: betöltött 21. életév. Egészségügyi alkalmasság szükséges. Egészségügyi alkalmasságával kapcsolatban a résztvevő vagy munkáltatója írásban nyilatkozik arról, hogy jogszabályban megfogalmazott, illetve a munkakör betöltéséhez szükséges speciális alkalmassági igazolásokkal rendelkezik. (a szükséges dokumentumot a letölthető nyomtatványok menüpontban találja)

A jelentkezők felvételi és a bizonyítvány kiadásának feltételei Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség, továbbá a következő szakmai előképzettség valamelyike: (a dokumentumot a letölthető nyomtatványok menüpontban találja)

Szakmai gyakorlat területe és időtartama: a képesítés megszerzését követő 3 év erősáramú szakmai gyakorlat. (a szükséges dokumentumot a letölthető nyomtatványok menüpontban találja)

A képesítő képzésen résztvevők szakképesítése meglétének az ellenőrzése és az előírt adatok hiánytalanságának ellenőrzése – a tanulmányi szabályzatában tovább részletezett módon – a képzés szervezőjének a feladata.

A tanórákon való részvétel kötelező, a teljes óraszám 20 %-ánál magasabb arányú hiányzás esetén a képzést meg kell ismételni.

Jelentkezéshez szükséges letölthető dokumentumok:

Képzési program:

  (letölthető dokumentum)

Letölthető nyomtatványok:

Szakmai előképzettség villamos biztonsági felülvizsgáló (letölthető dokumentum)

Nyilatkozat egészségügyi alkalmasságról (letölthető dokumentum)

Gyakorlati igazolás (letölthető dokumentum)

A képzés tananyagegységei
Áramütés elleni védelem ellenőrzése 34
Erősáramú berendezések felülvizsgálata 30

A képesítő képzés munkaterülete és a képzés során megszerezhető kompetenciák:

A szakmai képesítéssel rendelkező munkaterülete épületek, építmények és egyéb létesítmények, szabadterek villamos biztonságának ellenőrzése az áramütés elleni védelem és a szabványos állapotának szempontjából a vonatkozó szabványok és jogszabályok, illetve dokumentáció szerinti kialakításának, megfelelő műszaki állapotának szemrevételezéses és műszeres ellenőrzése és az ellenőrzés eredményének dokumentálása.

A villamos berendezések olyan részletes – a méréseket és azok számszerű eredményének kiértékelését is tartalmazó – különleges erősáramú villamos szakképzettséget igénylő ellenőrzése, amely alkalmas arra, hogy kimutassa, teljesíti-e az a vonatkozó szabványok vagy azokkal egyenértékű műszaki megoldásokat tartalmazó műszaki előírások valamennyi kritériumát, továbbá a villamos berendezés első ellenőrzéskor és a rendszeresen ismétlődő időszakos vizsgálatok során végzett teljes körű felülvizsgálat, amely magába foglalja a villamos berendezés áramütés elleni védelmének és az általános szabványos állapotának vizsgálatát.

A jogszabályok által előírt képzést elvégző szakember a már meglévő szakmai tapasztalatai és kompetenciái közé beilleszti a képzés során megszerzett ismereteket.

MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

Több mint 10 év tapasztalata felnőttképzésben

Oktatóink több évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkeznek és a legjobb szakembere is saját területükön

Profi felkészítés mellett biztos lehetsz benne, hogy a képzéseink elvégzése után a vizsgád sikeres lesz. SIkerességi rátánk megközelíti a 100%-ot!

Saját fejlesztésű tananyagok mellett, a tankönyveket is mi biztosítjuk minden Résztvevőnek

Budapesten, frekventált területen, könnyen elérhető oktatási helyszínek

Egyes képzéseinket online is elvégezheted

Magánszemélyek részletfizetési lehetőség biztosított minden képzésünknél

JELENTKEZÉSI LAP

Képzés megnevezése: Villamos biztonsági felülvizsgáló

Az alábbi adatokat kérjük személyi igazolvánnyal megegyező módon szíveskedjen kitölteni!

Villamos biztonsági felülvizsgáló2