Villamos biztonsági felülvizsgáló továbbképzés

(régi Érintésvédelmi és Erősáramú berendezések felülvizsgálója képzés összevonva) jogszabály alapján szervezett hatósági továbbképzés Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002159 Hatósági engedélyszám: BP/0102/1449-5/2021.

Képzés kezdésének részletei:

Képzés kezdésének időpontja: a képzés szervezés alatt

Jelentkezési határidő: –

Beiratkozás napja: –

Képzés helyszíne: –

Képzés napja: –

Képzés óraszáma: –

Képzés díja: –

Bővebb információk

A továbbképzésre jelentkezők felvételi követelménye

A továbbképzésre jelentkezők felvételi követelménye:

a továbbképzés szakterülete szerinti szakképesítés megléte. Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló és Erősáramú berendezések felülvizsgálója szakképesítés megléte. 

A továbbképzési igazolás a szakterület szerinti szakképesítést igazoló bizonyítvánnyal együttesen jogosít a továbbképzések szakterülete szerinti műszaki biztonság szempontjából jelentős munkakörök betöltésére.

A továbbképzésen résztvevők szakképesítése meglétének az ellenőrzése és az előírt adatok hiánytalanságának ellenőrzése – a tanulmányi szabályzatában tovább részletezett módon – a továbbképzés szervezőjének a feladata. A vizsgaszervező a vizsgán nem vizsgálja a vizsgára bejelentett vizsgázó személy szakképesítést igazoló bizonyítványának a meglétét, és nem vizsgálja a bizonyítvány megfelelőségét.

A továbbképzés tanóráin kötelező a személyes részvétel. Hiányzás esetén a felvett jelentkező nem bocsátható vizsgára, a továbbképzést meg kell ismételnie.

A képzés tananyagegységei
Tananyagegység neve Óraszám

A továbbképzés munkaterülete és a képzés során megszerezhető kompetenciák:

A szakképesítéssel rendelkező munkaterülete épületek, építmények és egyéb létesítmények, szabadterek villamos biztonságának ellenőrzése az áramütés elleni védelem és a szabványos állapotának szempontjából a vonatkozó szabványok és jogszabályok, illetve dokumentáció szerinti kialakításának, megfelelő műszaki állapotának szemrevételezéses és műszeres ellenőrzése és az ellenőrzés eredményének dokumentálása. A villamos berendezések olyan részletes – a méréseket és azok számszerű eredményének kiértékelését is tartalmazó – különleges erősáramú villamos szakképzettséget igénylő ellenőrzése, amely alkalmas arra, hogy kimutassa, teljesíti-e az a vonatkozó szabványok vagy azokkal egyenértékű műszaki megoldásokat tartalmazó műszaki előírások valamennyi kritériumát, továbbá a villamos berendezés első ellenőrzéskor és a rendszeresen ismétlődő időszakos vizsgálatok során végzett teljes körű felülvizsgálat, amely magába foglalja a villamos berendezés áramütés elleni védelmének és az általános szabványos állapotának vizsgálatát.

A továbbképzés során fejlesztendő, megszerezhető kompetenciák: a szakterületnek megfelelő képzésben és a szakmai tapasztalatszerzés során megszerzett kompetenciák fejlesztése a szakmai követelményekben bekövetkezett változások függvényében, a szakmai követelmények változásához való igazodás képességének fejlesztése érdekében.

MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

Több mint 10 év tapasztalata felnőttképzésben

Oktatóink több évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkeznek és a legjobb szakembere is saját területükön

Profi felkészítés mellett biztos lehetsz benne, hogy a képzéseink elvégzése után a vizsgád sikeres lesz. SIkerességi rátánk megközelíti a 100%-ot!

Saját fejlesztésű tananyagok mellett, a tankönyveket is mi biztosítjuk minden Résztvevőnek

Budapesten, frekventált területen, könnyen elérhető oktatási helyszínek

Egyes képzéseinket online is elvégezheted

Magánszemélyek részletfizetési lehetőség biztosított minden képzésünknél

JELENTKEZÉSI LAP

Képzés megnevezése: Villamos biztonsági felülvizsgáló továbbképzés

Az alábbi adatokat kérjük személyi igazolvánnyal megegyező módon szíveskedjen kitölteni!

Villamos biztonsági felülvizsgáló továbbképzés2