Weboldal készítés és online marketing partnerünk az AdNet Media Kft.

Cégünk profilja az oktatás szervezés, felnőttképzések szervezése és a vizsgáztatás lebonyolítása, de ahhoz, hogy az emberek naprakész információkkal rendelkezzenek, szükségünk volt egy olyan honlapra, ami átláthatóan rendezi a tanfolyamokat, vizsgaidőpontokat, állásajánlatainkat.

Miután Dénessel leültünk és átbeszéltük a fő szempontokat weboldalunkkal kapcsolatban, a friss webdesign trendeknek és megfelelő tartalmi elvárásainknak megfelelően, megalkottuk azt a honlapot, ami az elképzeléseinknek maximálisan megfelel.
Dénes igazi online marketing specialista, akivel felüdülés együtt dolgozni. Facebook oldalunk menedzselése és karbantartása nem okoz problémát nekik, megkereséseinkre pedig azonnal reagálva készséggel végeznek el bármilyen módosítást a weboldalon. (Vizsgadátumok, akciók, stb.)

Teljes mértékben meg vagyunk elégedve munkájukkal, ha a jövőben bármikor újabb, más témájú weboldal készítésen gondolkodnánk, nem kérdés, hogy az AdNet Media profi csapatára bíznánk ezt a feladatot. Több vállalkozónak ajánlottuk már őket, és ezek után is így fogunk tenni. Korrekt áron, gyorsan és precízen dolgoznak. Minden meg van bennük, amire az embernek szüksége lehet a weboldal készítés során.

Ismerje meg Őket itt: https://adnetmedia.hu/