Az elektroszmog hatással van teljesítményére

Az elektroszmog hatással van teljesítményére

Az elektroszmog mértéke a Te ingatlanodban is optimalizálható. Ennek következtében az egyén testtömegének egy kilogrammjában a irányelv mintájára maximum 2 watt erőforrás nyelődhet létezik (ez melegítheti), a mikrohullámú kemence 700 wattjához képest. Az elektroszmog kiválóan mérhető akkreditált eszközökkel.  Fontos továbbra sincs szó arról, hogy a wifiről és a mobilsugárzásról 100 százalékos biztonsággal átmenetileg lehetne mondani, hogy nem toxikus az segítőkész szervezetre és maradéktalanul biztonságos. igazságos átgondolni hova megérdemelt helyeznünk a Wifi router-t a lakásban. 

Az elektroszmog mérés több ezer magyarországi otthonban, irodában és munkahelyen megtörtént már. Idáig egyetlen egy egészségkárosító egészségi hatást sem bizonyítottak, ami a mobiltelefon-használatnak volna tulajdonítható. Az elektroszmog mérés eredményei által megkönnyíthetjük a nemzetközi kutatócsoportok vizsgálatait is. A szabvány búra célja az elektromágneses terek könnyed biofizikai és rejtett hatásából eredő egészségi és biztonsági kockázatok elkerüléséhez helyesebben mondva csökkentéséhez pótolhatatlan némi intézkedések meghatározása. Az elektroszmog mérés vidéken is elérhető szolgáltatás.

 Az elektroszmog elleni védelem kiépítése által élhetőbbé válik Ön és szerettei környezete. Miért tartja az 5G-t kiugróan vészes előrejelezhető veszélyforrásnak.  Pár darab vizsgálati végeredmény jegyzőkönyvben dokumentált, ebből következik. A sanszos problémák eredményes védekezési taktika alapját. Az elektroszmog elleni védelem része, hogy készséggel átvizsgáljuk valamennyi, a lakásában lévő elektronikai eszközt.  Másféle daganatos-, szív- és érrendszeri betegségek, neuropszichiátriai rendellenességek, szaporodási rendellenességek és generikus EMF (elektromágneses tér)-túlérzékenységi tünetek megjelenését. A romboló sugárzások emberi, állati, még környezeti hatásainak ismertetése őrülten ágas-bogas feladat. Az elektroszmog elleni védelem közös érdekünk, de egyénileg méretheted fel otthonod elektromos sugárzásának mértékét. 

Forrás: https://iodetox.hu